All for Joomla All for Webmasters


УПРАВУВАЊЕ СО ВАШИТЕ ДАНОЧНИ ОБВРСКИ ЗА ВАС ИЛИ ЗА ВАШАТА КОМПАНИЈА НЕ Е ЛЕСНА ЗАДАЧА. ВАС ЌЕ ВИ БИДАТ ПОТРЕБНИ ЕКСПЕРТИ И СПЕЦИЈАЛИСТИ ЗА ДА ЈА ПРЕВЗЕМАТ ОВАА ЗАДАЧА И ОДГОВОРНОСТ.

Даночниот тимот на Аудит Македонија ДОО може да ви понуди даночни услуги како за вас како физичко лице така и за вашата компанија и да развијат даночна стратегија која ќе ги максимизира вашите даночни бенифиции и да обезбеди дека сте ги исполниле сите ваши даночни обврски.

Нашите корпоративни даночни услуги вклучуваат:

·         Помош во врска со подготовката и пополнувањето на сите поврзани даноци за вашата компанија

·         Помош во врска со сите поврзани даноци за вашата компанија пред македонските даночни власти.

·         Помош во врска со подготовка и поднесување на сите поврзани даноци во врска со договорите за одбегнување на двојно одданочување.

Нашите даночни услуги поврзани со физички лица вклучуваат:

·         Помош во врска со подготовката и пополнувањето на сите поврзани даноци ( персонален данок и ДДВ)

Ако сте физичко лице или компанија контактирајте нè сега за да разговараме за даночни прашања.

Бидете во тек со сите новости:

50

Контакт информации

АУДИТ МАКЕДОНИЈА ДОО
Ул. Антон Попов бр.1/1-10, 1-кат
1000 Скопје, Република Македонија
 П.Фах 462
Телефон : ++ 389 2 2463 140
Факс : ++ 389 2 2462 063
E-mail:audit@auditmacedonia.com.mk
           

          

 

За нас

Ние во  АУДИТ МАКЕДОНИЈА, сметаме дека треба да очекувате повеќе од вашите ревизори и бизнис советници. Енергична и Компанија која постојано расте, ние продолжуваме да ги подобруваме нашите знаења и вештини во корист на нашите клиенти. Јасно размислување, длабинско разбирање и визија за успех се примарните цели на АУДИТ МАКЕДОНИЈА.