All for Joomla All for Webmasters


ЗА КЛИЕНТИТЕ КОИ ИМААТ СВОИ КОМПАНИИ СО ВРАБОТЕНИ ВО МАКЕДОНИЈА, АУДИТ МАКЕДОНИЈА ДОО МОЖЕ ДА ИМ ПОМОГНЕ ПРЕКУ ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ОБВРСКАТА ЗА ИЗРАБОТКА НА ПЛАТА СО ЦЕЛОСНА ДОВЕРБА.

 

Нашите услуги вклучуваат:

·         Регистрација на компанија и вработени во Централниот Регистар и Агенцијата за вработување на Република Македонија

·         Подготовка на месечните плати на компанијата

·         Обезбедување на месечната исплата на плати, даноци и придонеси за социјално осигурување

·         Достава на релевантни извештаи за плати

·         Подготовка и доставување на годишни даночни пријави

·         Подготовка и испраќање на месечни платни списоци

Ве молиме да го контактирате нашиот персонал и тие со задоволство ќе ви помогнат во врска во вашите потреби за плати.

Бидете во тек со сите новости:

50

Контакт информации

АУДИТ МАКЕДОНИЈА ДОО
Ул. Антон Попов бр.1/1-10, 1-кат
1000 Скопје, Република Македонија
 П.Фах 462
Телефон : ++ 389 2 2463 140
Факс : ++ 389 2 2462 063
E-mail:audit@auditmacedonia.com.mk
           

          

 

За нас

Ние во  АУДИТ МАКЕДОНИЈА, сметаме дека треба да очекувате повеќе од вашите ревизори и бизнис советници. Енергична и Компанија која постојано расте, ние продолжуваме да ги подобруваме нашите знаења и вештини во корист на нашите клиенти. Јасно размислување, длабинско разбирање и визија за успех се примарните цели на АУДИТ МАКЕДОНИЈА.