All for Joomla All for Webmasters


СЕКОЈДНЕВНОТО СМЕТКОВОДСТВО МОЖЕ ДА ВИ ОДЗЕМЕ МНОГУ ВРЕМЕ НАДВОР ОД ОСНОВНАТА ЦЕЛ НА ВАШИОТ БИЗНИС. СО ОВАА ПОТРЕБА, СМЕТКОВОДСТВЕНИОТ ОДДЕЛ НА АУДИТ МАКЕДОНИЈА ДОО ВИ НУДИ СМЕТКОВОДСТВЕНИ УСЛУГИ ПРИЛАГОДЕНИ НА ВАШИТЕ ПОТРЕБИ. ОВАА СУШТИНСКА ЗАДАЧА, СЕ ВРШИ ТОЧНО И НАВРЕМЕНО, ОД СТРАНА НА ИСКУСНИОТ ТИМ НА АУДИТ МАКЕДОНИЈА ДОО.

Нашите услуги вклучуваат:

·         Водење на главна книга

·         Навремено сметководство

·         Подготовка и калкулација на плати

·         Подготовка на менаџмент извештаи

·         Конверзија на извештаи во согласност со МСФИ

·         Подготовка на годишни финансиски извештаи

·         Подготовка и поднесување на месечни и тромесечни ДДВ Пријави

 

Ве молиме да нè контактирате за да дознаете повеќе за нашите сметководствени услуги и како тие можат да да бидат корисни за Вас.

Бидете во тек со сите новости:

50

Контакт информации

АУДИТ МАКЕДОНИЈА ДОО
Ул. Антон Попов бр.1/1-10, 1-кат
1000 Скопје, Република Македонија
 П.Фах 462
Телефон : ++ 389 2 2463 140
Факс : ++ 389 2 2462 063
E-mail:audit@auditmacedonia.com.mk
           

          

 

За нас

Ние во  АУДИТ МАКЕДОНИЈА, сметаме дека треба да очекувате повеќе од вашите ревизори и бизнис советници. Енергична и Компанија која постојано расте, ние продолжуваме да ги подобруваме нашите знаења и вештини во корист на нашите клиенти. Јасно размислување, длабинско разбирање и визија за успех се примарните цели на АУДИТ МАКЕДОНИЈА.