All for Joomla All for Webmasters


Клучни индустрии во кои АУДИТ МАКЕДОНИЈА ДОО е експерт вклучуваат:

 

·         Автомобилска

·         Хемиска

·         Градежништво

·         Дистрибуција

·         Образование

·         Маркетинг

·         Осигурителни компании

·         Финансиски услуги

·         Угостителство

·         Јавни претпријатија

·         Здравство

·         Хотел, туризам и рекреација

·         Индустриски метали и рударство

·         Трговија

  

·         Производство

·         Медиуми

·         Невладини организации

·         Непрофитни организации

·         Банки

·         Фармацевтска

·         Професионални услуги

·         Недвижности

·         Издавање под закуп

·         Технологии и телекомуникации

·         Текстилна

·         Транспортна

·         Коцкарници

Бидете во тек со сите новости:

50

Контакт информации

АУДИТ МАКЕДОНИЈА ДОО
Ул. Антон Попов бр.1/1-10, 1-кат
1000 Скопје, Република Македонија
 П.Фах 462
Телефон : ++ 389 2 2463 140
Факс : ++ 389 2 2462 063
E-mail:audit@auditmacedonia.com.mk
           

          

 

За нас

Ние во  АУДИТ МАКЕДОНИЈА, сметаме дека треба да очекувате повеќе од вашите ревизори и бизнис советници. Енергична и Компанија која постојано расте, ние продолжуваме да ги подобруваме нашите знаења и вештини во корист на нашите клиенти. Јасно размислување, длабинско разбирање и визија за успех се примарните цели на АУДИТ МАКЕДОНИЈА.