All for Joomla All for Webmasters


МОЖЕМЕ СО ГОРДОСТ ДА ПРИЗНАЕМЕ ДЕКА НАШАТА ВИЗИЈА ВО ИЗМИНАТИТЕ 21 ГОДИНА ДЕНЕС Е РЕАЛНОСТ.

Ова беше постигнато преку нашата посветеност на основните вредности, нашиот интегритет, квалитетот на нашите усуги кои ги нудиме на нашите клиенти и инвестирањето во нашиот кадар.

Како што растиме и се развиваме, нашата визија е да продолжиме да бидеме најдоверливиот и префериран провајдер на услуги во полето на   ревизијата, сметководството, финансиските и бизнис консалтинг услуги, како на локално така и на меѓународно ниво.

Ние се стремиме да бидеме Вашиот прв избор!

Ве молиме контактирајте не за лично да разговараат за тоа како можеме да Ви помогне да се проценат можностите и да ја трансформираме вашата визија во реалност.

Бидете во тек со сите новости:

50

Контакт информации

АУДИТ МАКЕДОНИЈА ДОО
Ул. Антон Попов бр.1/1-10, 1-кат
1000 Скопје, Република Македонија
 П.Фах 462
Телефон : ++ 389 2 2463 140
Факс : ++ 389 2 2462 063
E-mail:audit@auditmacedonia.com.mk
           

          

 

За нас

Ние во  АУДИТ МАКЕДОНИЈА, сметаме дека треба да очекувате повеќе од вашите ревизори и бизнис советници. Енергична и Компанија која постојано расте, ние продолжуваме да ги подобруваме нашите знаења и вештини во корист на нашите клиенти. Јасно размислување, длабинско разбирање и визија за успех се примарните цели на АУДИТ МАКЕДОНИЈА.